DiT Bedrijfsinrichting heeft verschillende soorten dossierkasten in het assortiment. Onze dossierkasten zijn in verschillende kleuren en hoogtes leverbaar. Ook kunt u kiezen tussen enkelbaans dossierkasten of dubbelbaans dossierkasten, waarbij u 2 rijen dossiers naast elkaar kunt plaatsen.
Bij ons kunt u terecht voor een dossierkast voor een wat kleiner budget, maar ook luxere, trendy dossierkasten behoren tot ons brede assortiment. In onze webshop vindt u een overzicht van onze dossierkasten, maar hier zijn ook andere mogelijkheden te vinden waarin u uw belangrijke documenten op kunt slaan. Laat u verassen door de vele mogelijkheden die het assortiment van DiT Bedrijfsinrichting te bieden heeft. Daarnaast staan niet alle mogelijkheden op de site, omdat wij met vele leveranciers samen werken. Staat het artikel wat u zoekt niet op de site? Neem dan vooral contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen we u dan toch verder helpen.

DiT Bedrijfsinrichting is er voor uw complete bedrijfsinrichting. Wij zijn vooral actief in de regio’s Eindhoven, Den Bosch, Veghel, Uden en Helmond, maar leveren door heel Nederland en België.

 

Kijk op onze webshop voor dossierkasten!