DiT Bedrijfsinrichting heeft inmiddels al weer meer dan 15 jaar ervaring met het monteren, demonteren en verhuizen of verplaatsen van o.a.

palletstellingen, legbordstellingen, archiefstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, A-stellingen, scheidingswanden, industriële bedrijfsruimtes, kantoorunits, teamleiderplatforms, systeemwanden, systeemplafonds, kantoorinrichting, industriële gaaswanden, etc.

Door onze vaste monteurs zijn wij in staat om snel en efficiënt te werken en tevens een totaalpakket te bieden (het leveren van goederen en het monteren hiervan) naar onze klanten.

U kunt ons ook inschakelen voor aanpassingen aan uw huidige magazijn. Wij hebben door de jaren heen vrijwel alle gangbare soorten en merken magazijnstellingen leren kennen en kunnen vaak zelfs eventuele uitbreiding hiervoor leveren. Zijn deze producten niet meer nieuw te verkrijgen, dan kunnen wij ook voor u op zoek gaan naar eventuele gebruikte stellingen. Door het netwerk dat wij met de jaren hebben opgebouwd, hebben wij namelijk ook contacten met leveranciers die actief zijn in het leveren van gebruikte magazijnstellingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.