Klik hier om direct naar de webshopcategorie kantoormeubelen te gaan!

Projectinrichting kantoor

Het productaanbod van DiT Bedrijfsinrichting op gebied van kantoorinrichting is zeer divers. Dit gaat van een bureaulamp tot een complete kastenwand, maar ook van een klein budget tot wat groter budget. Door onze sterke combinatie aan producten, kunnen wij voor vrijwel elk inrichtingsvraagstuk de oplossing bieden met passende producten. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het inrichten van kantoren. Niet alleen met het plaatsen van meubelen, maar ook het plaatsen van scheidingswanden, systeemplafonds, verlichting, etc. is onderdeel van onze werkzaamheden.

Wij werken met meerdere distributeurs en leveranciers samen om altijd voor u de best passende oplossing aan te kunnen bieden. Bent u op zoek naar enkel een functionerende oplossing, of op zoek naar een strak, Italiaans design? DiT Bedrijfsinrichting kan u de diverse opties laten zien en voor u een op maat gemaakte offerte aanbieden. Bij ‘Downloads’ kunt u meerdere brochures downloaden op gebied van kantoorinrichting.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met ons op telefoonnummer 0492-329452.