Om al uw (vaak kleinere) producten overzichtelijk en ergonomisch op te slaan zijn kunststof bakken ideaal. DiT Bedrijfsinrichting is al 18 jaar leverancier van alle soorten opslagmaterialen, van kunststof bak tot palletbox.

DiT Bedrijfsinrichting is leverancier van o.a. stellingbakken, euronorm bakken, palletboxen, magazijnbakken, draai-stapelbakken, dekselkisten, volumeboxen, pallets, kantelbakmodules, organizers, Intermediate Bulk Containers (IBC’s), zwaarlast bakken en alle soorten elektrisch geleidende kunststof bakken.

Onze kunststof bakken zijn toepasbaar in vele branches. Zo zijn veel bakken prima geschikt voor in een distributiecentrum of magazijn, maar wij hebben ook bakken in het assortiment die speciaal geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie en horeca.
Ook zijn sommige kunststof bakken uit te breiden met bijvoorbeeld etiketten of verdeelschotten om de kunststof bak die u wilt gebruiken zo efficiënt mogelijk in te delen. Bij DiT Bedrijfsinrichting kunt u terecht voor alle soorten kunststof bakken en andere opslagmaterialen tegen zéér scherpe prijzen!

DiT Bedrijfsinrichting is vooral actief in de gemeenten Den Bosch, Veghel, Uden, Helmond en Eindhoven, maar wij leveren door heel Nederland en België.

 

Kijk op onze webshop voor kunststof bakken!