Kunststof kratten zijn erg gemakkelijk om al uw (vaak kleinere) producten overzichtelijk en ergonomisch op te slaan. Bij DiT Bedrijfsinrichting kunt u al 18 jaar terecht voor alle soorten opslagmaterialen, van kunststof krat tot palletbox.

Wij leveren o.a. euronorm kratten, stellingbakken, magazijnbakken, palletboxen, draai-stapelkratten, volumeboxen, dekselkisten, pallets, organizers, kantelbakmodules, zwaarlast bakken Intermediate Bulk Containers (IBC’s), en alle soorten elektrisch geleidende kunststof kratten.

In veel verschillende branches worden kunststof kratten gebruikt. Ook de kunststof kratten en overige opslagmaterialen van DiT Bedrijfsinrichting zijn voor vele branches toepasbaar. Zo zijn veel kratten prima geschikt voor in een distributiecentrum of magazijn, maar wij hebben ook kunststof kratten in het assortiment die speciaal geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie en horeca.
Ook zijn sommige kunststof kratten uit te breiden met bijvoorbeeld verdeelschotten of etiketten om de kunststof krat die u wilt gebruiken zo optimaal mogelijk in te delen. Daarnaast is het ook nog mogelijk om kunststof kratten te bestellen met uw logo of opdruk hierop. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met ons kantoor.

Bij DiT Bedrijfsinrichting kunt u terecht voor alle soorten kunststof bakken en andere opslagmaterialen tegen zéér scherpe prijzen! Wij leveren door heel Nederland en België, maar zijn vooral actief in de gemeenten Den Bosch, Eindhoven, Uden, Veghel en Helmond.

 

Kijk op onze webshop voor kunststof kratten!