Bij DiT Bedrijfsinrichting kunt u terecht voor een grote diversiteit aan magazijnbakken en andere kunststof opslagsystemen. Onze magazijnbakken zijn altijd zeer gunstig geprijsd en ideaal voor de opslag van bijvoorbeeld schroefjes of andere kleine onderdelen.

De magazijnbakken zijn stapelbaar, maar u kunt ze ook ophangen aan een speciaal ophangsysteem.  Ook is het mogelijk een etiket te plaatsen voor de magazijnbak, zodat u de mogelijkheid heeft om duidelijk aan te geven wat er in de magazijnbak zit. In onze webshop vindt u de verschillende mogelijkheden aan magazijnbakken en onze andere kunststof bakken. Wanneer u grote aantallen nodig heeft, kunt u het beste een offerte aanvragen per mail, telefoon of fax.
Wij sturen u dan een zeer scherp prijsvoorstel toe.

Naast magazijnbakken kunt u bij DiT Bedrijfsinrichting terecht  voor andere kunststof bakken, maar ook voor kantoorinrichting, magazijninrichting en intern transportmaterialen. Wij zijn vooral actief in de regio’s Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Uden en Veghel, maar leveren door heel Nederland en België.

 

Kijk op onze webshop voor magazijnbakken!