Entresolvloeren

Een entresolvloer is een zelfdragende constructie die tussen bijvoorbeeld 2 etagevloeren geplaatst kan worden om meer vloeroppervlakte te creëren. Een entresolvloer wordt dan ook vaak een tussenvloer genoemd, maar kent ook benamingen als systeemvloer, bulkvloer, etc.

Een entresolvloer is de juiste keuze, wanneer u meer ruimte wil creëren binnen uw magazijn en u in de hoogte van uw pand nog onbenutte ruimte over heeft. Vaak kan er niet hoger gestapeld worden, waardoor er lucht in het magazijn ontstaat. Een entresolvloer zorgt voor een extra vloeroppervlakte, zodat u uw magazijnruimte zo optimaal mogelijk kunt benutten.

De entresolvloeren kunnen worden geleverd inclusief trap- en leuningconstructies, veiligheidshekken, etc. Het etagevloersysteem van DiT Bedrijfsinrichting kent een demontabel karakter. Mocht u gaan verhuizen of herindelen, dan kan de vloer gewoon mee verhuizen. Zonder veel kosten wordt in veel gevallen de opslagcapaciteit verdubbeld. U verdient het gehele systeem vaak al binnen 2 jaar terug.