De ruimte in een magazijn is kostbaar. Het is vaak de kunst, maar ook de moelijkheid om zo efficiënt mogelijk met deze ruimte om te gaan. Belangrijk is dan een functionele opslag waar ook nog eens economisch gewerkt kan worden. Voor deze eisen zijn de legbordstellingen van DiT Bedrijfsinrichting uw juiste keus.

De GS-3 legbordstelling is een volledig Nederlands kwaliteitsproduct dat wordt gefabriceerd volgens de strenge ISO-9001:2008 norm. De stijlen, dragers, legborden en een grote verscheidenheid aan accessoires bestaan uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal (sendzimir). Het gebruik van dit materiaal en speciaal gevormde profielen maken dat het legbordstelling systeem een grote vastheid en maximaal draagvermogen heeft. Hierdoor is het ook mogelijk om uw legbordstellingen te gebruiken voor etagebouw. Entresols, systeemtussenvloeren, trappen en andere toebehoren kunnen naar wens worden uitgevoerd.

Om uw magazijninrichting helemaal af te maken, hebben we een ruim assortiment van deurensets, kopwanden, achterwanden, ladeblokken en haspelhouders voorhanden die allemaal te gebruiken zijn met ons legbordstellingen systeem. Daarnaast behoren ook paktafels en uitgiftebalies tot de mogelijkheden. Alle producten kunnen naar uw wensen worden aangepast.

Kijk op onze webshop voor legbordstellingen!