Een magazijn inrichten lijkt eenvoudig, maar bij het inrichten van een magazijn komt veel kijken. Het is altijd weer een uitdaging om die optimale indeling van uw magazijn te maken, zodat u de maximale efficiëntie uit uw ruimte haalt. Door optimale efficiëntie in uw magazijninrichtingen, laat u geen opslagruimte onbenut en zorgt u voor een zo laag mogelijke kostenpost per m2.

De magazijninrichters, of liever bedrijfsinrichters van DiT Bedrijfsinrichting hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het inrichten van magazijnen en overige bedrijfsruimtes. Zo hebben we bedrijven ingericht met een magazijn van 50 m2, maar zijn wij ook bekend met magazijninrichting van duizenden vierkante meters, zowel met als zonder eventuele etagevloeren erin. Wij maken naar aanleiding van uw wensen een plan van aanpak met tekeningen van uw nieuwe magazijnindeling en kunnen mede de routing bepalen van uw nieuw in te delen magazijn.

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van magazijninrichting, te denken aan alle soorten magazijnstellingen, locatiesystemen, aanrijdbeveiliging, entresolvloeren, maar ook uw kunststof bakken en andere opslagsystemen en uw intern transportmaterialen kunt u bij DiT Bedrijfsinrichting bestellen. Naast alles op gebied van magazijninrichtingen, zijn wij ook zeer actief in het inrichten van kantoren, archieven en overige bedrijfsruimtes.

Wij leveren door heel Nederland en België. Wij zijn vooral actief in Den Bosch, Veghel, Uden, Helmond en Eindhoven.

 

Kijk op onze webshop voor magazijninrichting!

Projecten magazijninrichting