Magazijnstellingen zijn de basis voor ieder magazijn. Of het nu om de opslag van schroefjes gaat of om het opbergen van balken meters lang, er is altijd een magazijnstelling die past bij uw product. Het is wel belangrijk dat u de juiste magazijnstelling gebruikt. Er bestaan namelijk vele soorten magazijnstellingen die ieder te gebruiken zijn voor specifieke doelen of omdat ze in specifieke situaties bepaalde voordelen bieden. Advies is daarom meer dan belangrijk voor het inrichten van uw stellingen magazijn.

De keuze voor de juiste magazijnstelling is afhankelijk van onder andere de volgende factoren:

  • De hoogte van uw gebouw
  • Aantal vierkante meters vloeroppervlakte
  • Manier van in- en uitslag van uw goederen (gaat het om pallets of losse producten)
  • Gewicht en afmetingen van de producten
  • Roulatiesnelheid van de producten

DiT Bedrijfsinrichting staat voor u klaar wanneer het gaat om het inrichten van uw magazijn en het plaatsen van de magazijnstellingen. Door onze eigen montagedienst kunnen wij uw stellingen magazijn van top tot teen verzorgen, van ontwerptekening tot realisatie. Maar ook voor de aanschaf van een losse magazijnstellingen of onderdelen voor uw stelling magazijn bent u bij DiT Bedrijfsinrichting aan het juiste adres. Wij leveren alle soorten magazijnstellingen, maar ook losse liggers, staanders, bevestigingsmiddelen, legborden, etc. Daarnaast kunnen magazijnstellingen ook gebruikt worden om uw magazijn te voorzien van een extra verdiepingsvloer (entresolvloer). Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of neem een kijkje in onze webshop, waar u met interessante online kortingen uw magazijnstellingen aan kunt schaffen.

Wij leveren onze producten in heel Nederland en België, maar zijn vooral actief in de gemeenten Den Bosch, Uden, Veghel, Eindhoven en Helmond.

 

Kijk op onze webshop voor magazijninstellingen!

Projecten magazijninrichting