Bij DiT Bedrijfsinrichting kunt u terecht voor allerlei soorten scheidingswanden en cabines. Wij leveren en monteren zowel scheidingswanden als cabines op maat tegen scherpe prijzen en van sterke kwaliteit. Een scheidingswand is toepasbaar in magazijnen, kantoren of andere ruimtes die u graag wilt verdelen. Afhankelijk van uw wens, kunnen wij een scheidingswand op maat adviseren en monteren. Door jarenlange ervaring in het plaatsen van scheidingswanden, cleanrooms, kantoorcabines, etc. kunnen wij u op de juiste manier adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Naast scheidingswanden kunt u bij ons terecht voor uw complete bedrijfsinrichting, waaronder kantoorinrichting, magazijninrichting en producten als kunststof opslagsystemen en intern transportmaterialen.


Interesse in onze scheidingswanden en cabines?

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment scheidingswanden en cabines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon op 0492-329452 of via het contactformulier op onze website. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. Ook voor vakkundig advies op het gebied van kantoor-, archief- en magazijninrichting kunt u bij de medewerkers van DiT Bedrijfsinrichting terecht.