Stellingkasten zijn de basis van uw magazijn. Hierdoor is het belangrijk dat u de juiste stellingkasten op de juiste plek gebruikt. Er bestaan veel verschillende soorten stellingkasten die ieder weer te gebruiken zijn voor specifieke doelen of omdat ze in specifieke situaties bepaalde voordelen bieden.

De keuze voor de juiste stellingkast is afhankelijk van onder andere de volgende factoren:

  • Vloeroppervlakte
  • Hoogte van gebouw
  • De manier van het in- en uitslaan van goederen (bijvoorbeeld per pallet of losse producten)
  • Afmetingen en gewicht van de producten
  • Roulatiesnelheid van de voorraad
  • Etc.

Om de juiste stellingkasten op de juiste plek te krijgen, staan de adviseurs van DiT Bedrijfsinrichting graag voor u klaar. Met al meer dan 20 jaar ervaring met het plaatsen van stellingkasten en inrichten van allerlei soorten bedrijfsruimtes, haalt u de specialist in huis die het verschil kan maken.
Wij maken naar aanleiding van uw wensen een plan van aanpak met tekeningen van uw nieuwe magazijnindeling en kunnen mede de routing bepalen van uw nieuw in te delen magazijn.
Of het nu gaat om een klein magazijn of een magazijn van duizenden vierkante meters, DiT Bedrijfsinrichting biedt u het juiste advies en zorgt er voor dat uw spullen op de juiste manier opgeslagen worden op een zo efficiënt en voordelig mogelijke manier.

Wij leveren onze producten in heel Nederland en heel België. Wij zijn vooral actief in de gemeenten Eindhoven, Helmond, Uden, Veghel en Den Bosch.

 

Kijk op onze webshop voor stellingkasten!