Met de tussenvloeren van DiT Bedrijfsinrichting creëert u voordelig en snel meer opslagruimte binnen uw magazijn.  De tussenvloeren zijn volledig demontabel en het is dan ook mogelijk om de tussenvloer later weer aan te passen, bijvoorbeeld wanneer u weer meer opslagruimte nodig heeft. Wilt u verhuizen en uw tussenvloer meenemen? Geen enkel punt. Het is mogelijk om de tussenvloer te demonteren en op de nieuwe locatie weer op te bouwen. DiT Bedrijfsinrichting levert tussenvloeren tegen zeer gunstige prijzen en kan de volledige montage voor u verzorgen door de eigen montagedienst. Onze monteurs zorgen er dan voor dat u geen omkijken heeft naar de realisatie van uw tussenvloer. Wilt u de tussenvloer liever zelf plaatsen, dan is dat ook geen enkel probleem.

Heeft u interesse in onze tussenvloeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om een zo goed mogelijk advies uit te kunnen brengen en u een scherpe prijs aan te bieden voor onze kwalitatief goede tussenvloeren.

DiT Bedrijfsinrichting is vooral actief in de regio Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Uden en Veghel, maar leveren en monteren ook in de rest van Nederland en België.